Μετάβαση στο περιεχόμενο
Βοήθεια›Ασφάλεια και απόρρητο

Πώς διαγράφω οριστικά τον λογαριασμό μου;

Πίνακας διαχείρισης → Ρυθμίσεις → Απόρρητο → Διαγραφή του λογαριασμού μου. Περίοδος χάριτος 30 ημερών πριν από τη διαγραφή.

Το Άρθρο 7 του KVKK / το Άρθρο 17 του GDPR σού δίνει το «δικαίωμα διαγραφής». Για να διαγράψεις τον λογαριασμό:

  1. Πίνακας διαχείρισης → Ρυθμίσεις → Απόρρητο.
  2. Κάνε κλικ στο Διαγραφή του λογαριασμού μου, πληκτρολόγησε DELETE και τον κωδικό πρόσβασής σου και μετά πάτησε Οριστική διαγραφή.
  3. Αποσυνδέεσαι και η διαγραφή προγραμματίζεται αμέσως — δεν χρειάζεται σύνδεσμος μέσω email.
  4. Περίοδος χάριτος 30 ημερών — στο μεταξύ το μενού σου παραμένει online. Για να ακυρώσεις τη διαγραφή, στείλε email στο contact@synaltix.io από τη διεύθυνση με την οποία έχεις εγγραφεί μέσα σε αυτό το διάστημα (η σύνδεση με Google την ακυρώνει επίσης· η σύνδεση με email και κωδικό πρόσβασης προς το παρόν όχι).
  5. Μετά από 30 ημέρες: όλα τα δεδομένα (εστιατόριο, μενού, παραγγελίες, φωτογραφίες, προφίλ) διαγράφονται οριστικά. Μαζί και οι φωτογραφίες στο Cloudflare R2.

Δεν υπάρχει αναίρεση — μόλις λήξει η περίοδος χάριτος, δεν επαναφέρουμε διαγραμμένους λογαριασμούς. Τα αντίγραφα στα εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων μας εξαφανίζονται αυτόματα καθώς αυτά ανακυκλώνονται, λίγες εβδομάδες αργότερα.

Εξαίρεση: τιμολόγια, αρχεία πληρωμών και φορολογικά αρχεία που υποχρεούμαστε από τον νόμο να τηρούμε μένουν σε αρχείο περιορισμένης πρόσβασης για όσο διάστημα ορίζει ο νόμος — έως 10 χρόνια, ανάλογα με τη χώρα. Λεπτομέρειες: Πολιτική διαγραφής λογαριασμού.

Τελευταία ενημέρωση: 2026-10-07

Σχετικά άρθρα

Σου φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;

Αν ακόμα δεν βρήκες λύση, στείλε μας την ερώτησή σου.

Στείλε μας email